Contact
HomeGeschiedenisRenovatieANBIWonenContact

Het Hooftshofje

Assendelftstraat 89 (Regenten)
Assendelftstraat 85 (Conciërge)
2512 VT  ’s-Gravenhage
hooftshofje@gmail.com

Open voor publiek:

Open voor het publiek o.l.v. gidsen van ’t Gilde
www.gildedenhaag.nl en op afspraak met de conciërge.

 

Privacy verklaring

Stichting ’t Hooftshofje (“de Stichting”) heeft een Functionaris voor de Gegevensverwerking. Deze kan worden benaderd via het emailadres hooftshofje@gmail.com.

De Stichting heeft verwerkersafspraken met vrijwilligers, de Rentmeester (De heer G. Korving) en de Conciërge (Mevrouw K. Sies) gemaakt. Zij verwerken persoonsgegevens op instructie van de Stichting; zij mogen de persoonsgegevens niet voor eigen doeleinden gebruiken; zij mogen hun verwerkingswerkzaamheden niet door een andere laten doen; zij moeten de datum vermelden waarop zij de door de Stichting aangeleverde persoonsgegevens moeten wissen.

Personen vermeld op een lijst van personen die in noodgevallen van bewoonsters gecontacteerd kunnen worden, kunnen zich afmelden bij de Functionaris voor de Gegevensverwerking.

Sollicitanten voor een woning zullen persoonsgegevens ingevuld op een (papieren) formulier bij de Conciërge inleveren. Deze analoge en digitale gegevens zullen bij afwijzing binnen drie maanden worden vernietigd behalve indien de sollicitant vraagt op een wachtlijst geplaatst te worden.

Bewoonsters kunnen één jaar na beëindiging van de huurovereenkomst op aanvraag bij de Functionaris voor de Gegevensverwerking hun persoonsgegevens laten verwijderen (behalve voor het bijhouden van de historie van het Hooftshofje met behulp van naam, huisnummer en tijdsperiode van bewoning). De Stichting behoudt zich het recht voor persoonsgegevens te bewaren, indien de uitvoering van de huurovereenkomst en de uitvoering van wetten en overheidsbesluiten naar haar uitsluitende beoordeling dit noodzakelijk maakt.

De Stichting heeft geen centraal administratiesysteem waarop meerdere computers zijn aangesloten.

Bij bezoek aan de website van de stichting worden geen cookies geplaatst.

Versie van juli 2018